Ana Temalar

Gastronomi Turizmi

Gastronomi Turizmi

Gastronomi Turizmi | Gastro Turist Tipolojisinin Geliştirilmesi | Gastronomi Turizminin Çarpan Etkileri | Gastronomik Tur ve Rotalar | Destinasyon ve Gastronomi İlişkisi | Şarap/İçecek Turizmi | Ekoturizm Uygulamaları  | Gastronomi Turizminde Etnik ve Tematik Restoranlar | Destinasyon/Restoran İmajı | Gastromilliyetçilik ve Kültürel Miras | Gastronomide Coğrafi İşaretli Ürünler | Diplomasi ve Yumuşak Güç olarak Gastronomi

Gıda

Gıda

Popüler Beslenme Trendleri | Yenebilen Böcekler/Çiçekler, Neofobi Çalışmaları | Gastronomi ve Beslenme İlişkisi | Gıda İnovasyonu: Yeni ürün geliştirme | Fonksiyonel Gıdalar | Bitkisel Proteinler ve Alternatif Protein Kaynakları | Moleküler Gastronomi

Gastronomi

Gastronomi

Gastronomide Yeni Trendler ve Eğilimler | Gastronomide Sosyal Medya Araştırmaları | Dijital Gastronomi, Yapay Zeka (AI) ve Gastronomide Teknolojik Gelişmeler | Sokak Lezzetleri Araştırmaları | Duyusal Analiz Çalışmaları/ Nörogastronomi | Gastronomi ve Yerelleşme, Yerel Yiyecekler | Yiyecek Tüketim Motivasyonları incelemeleri | Gastronomi, Sanat ve Medya İlişkisi | Bulut/Hayalet Mutfağın Gelişimi | Gastrodiplomasi | Sosyal Gastronomi

Sürdürülebilir Gast. Çalışm.

Sürdürülebilir Gast. Çalışm.

Gastronomi ve Sürdürülebilirlik | Gıda Atıklarının Azaltılması ve Değerlendirilmesi | Slow Food